Kampt uw bedrijf met hoge productiekosten? Betaalt u duur personeel voor tijdrovende manuele taken? Zit u met enorme seizoenspieken met als gevolg stress, overuren aan 200%, zieke medewerkers? Dan is het absoluut de moeite waard om met ons samen te werken. Als maatwerkbedrijf bieden wij u de kans om uw productie geheel of gedeeltelijk, tijdelijk of permanent aan ons uit te besteden.

U kunt bij Arcor terecht voor manueel werk, verpakking, textielbewerking, montage, assemblage, verzending, opslag en transport.

Arcor is een flexibele partner voor bedrijven in alle takken van de industrie. We denken mee met onze klanten en zoeken voor elk probleem een oplossing op maat. Daar ligt onze sterkte. Daar maken wij het verschil.

Contactgegevens
Ninovestraat 106, 9600 Ronse.
Tel: +32 (0)55 21 45 33
Fax: +32 (0)55 21 02 57
E-mail: sales@arcor.be
Ond. nr. BE 0410.962.274


Openingsuren
Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30.
Vrijdag van 8u tot 15u45.

Vraag een offerte
Neem contact

Productie

Diensten

Waarom kiezen voor Arcor?

Wij verlagen uw kosten

Door een beperkte kostenstructuur en aanzienlijke overheidssteun, werken we aan zeer lage prijzen. Wij geven aanzienlijke kortingen voor grote volumes.

Flexibel en stipt

Via een flexibele planning en een soepel wendbaar team kunnen we snel en stipt leveren aan de klant: vandaag gevraagd, morgen kant en klaar afgewerkt.

Praktisch en inventief

Omdat geen 2 klanten gelijk zijn is er heel wat vindingrijkheid nodig. Uitvindersmentaliteit hebben we in overvloed na meer dan 50 jaar ervaring.

Doorgedreven sociaal beleid

Als maatwerkbedrijf besteden wij zeer veel aandacht aan het welzijn van onze werknemers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons dagelijkse realiteit.

Hoge servicekwaliteit

Iedereen levert kwaliteit maar wij kunnen dat ook bewijzen. Sinds 2010 bezitten wij het ESF kwaliteitslabel. Dat krijg je niet zomaar. Want zonder kwaliteit geen overheidssteun.

Perfecte klantenservice

Wij doen naast de productie ook de volledige administratieve en logistieke afhandeling, het transport van en naar uw bedrijf, de verzending naar uw klant.

Lean management

Ons volledig team is opgeleid in de principes van lean. Hierdoor slagen we erin om onze productiekosten sinds 2014 te laten dalen.

Milieubewust en duurzaam

Met 6.850 m2 zonnepanelen leveren wij sinds 2008 jaarlijks 247.000 Kwh groene stroom en voorzien daarmee 100% in onze eigen energiebehoefte.

Cloud service

Met de Office 365 cloud-technologie van Microsoft stroomlijnen wij al onze administratieve processen. Ook u kan ons veilig en toegankelijk platform gebruiken.