Témoignages

Stad Ronse

"We kunnen veel meer bereiken met mensen dan we soms denken. De samenwerking met Arcor is een echte eye opener. Een maatwerkbedrijf is zo veel méér dan wat velen als beeld hebben. Arcor dacht mee, ging uiterst snel aan de slag en leverde uiteindelijk topwerk af, pur sang maatwerk, lokaal en budgetvriendelijk. Met Stad Ronse heeft Arcor er een echte ambassadeur bij!"

Aaron Demeulemeester, schepen van jeugd, evenementen, communicatie & citymarketing, ICT, inburgering & gelijke kansen en dierenwelzijn Stad Ronse

Lees meer...

K9-K4

"We zochten voor ons nieuwe merk naar een flexibele, kwalitatieve partner. Die vonden we in maatwerkbedrijf Arcor. Zij werken heel correct zowel naar productafwerking als naar prijs/kwaliteit toe. Dat zij lokaal gelegen zijn, is een grote plus om onze klanten in bepaalde gevallen snel te kunnen helpen."

Katrien Mornie, zaakvoerster K9-K4

Lees meer...

Lesage

"We kunnen onze eigen medewerkers nu op andere taken in het bedrijf inzetten en daar laten inspringen waar de druk op dat moment het hoogst is. Op deze manier slagen we er met de hulp van Arcor in om de werkdruk in onze ateliers te verlagen."

Isabelle De Cock, HR bij Lesage

Lees meer...

Bohez

"Vroeger voorzag onze klant zijn aandrijvingen zelf nog van de nodige kabelconfiguratie. Arcor heeft die taak van hen overgenomen, waardoor wij onze klant nu een kant-en-klare oplossing leveren. Resultaat: de klant is ontzorgd en ons serviceaanbod is versterkt. Een win over de ganse lijn dus."

Jean-François Bohez, oprichter en zaakvoerder van BOHEZ Concept & Support

Lees meer...

M+A Matting

"Arcor is een geweldige partner om mee samen te werken. Ze staan steeds voor ons klaar, werken snel en leveren topkwaliteit af. Dankzij hen kunnen wij onze klanten snel blijven bedienen, zoals ze dat van ons gewoon zijn."

Dirk Santens, M+A Matting

Lees meer...

Living Objects & Furniture

"Net na een weekend was een stapel plaids uit Engeland toegekomen. Ik had ze een paar dagen later graag meegenomen naar mijn agent in Nederland, maar ze moesten nog van etiketten worden voorzien. Nog geen 24 uur later kreeg ik een telefoontje van mijn contactpersoon bij Arcor. De plaids waren al klaar!"

Loïc Willemot, oprichter Living Objects & Furniture

Lees meer...

American Biltrite

"Sinds 2018 hebben we al elk jaar onze samenwerking met de groendienst van Arcor verlengd. Waarom? Ze leveren mooi werk aan een gunstige prijs, en ze geven mensen die het moeilijk hebben kans op werk."

Véronique Mathys - Production & Warehouse Manager bij American Biltrite Europe

Lees meer...

Benegifts

"Ik ben in mijn 35-jarige loopbaan geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat zo flexibel en service-minded is als Arcor. Hun ongeziene engagement maakt dat wij het verschil kunnen maken in onze sector."

Vincent Cornelis - Manager van Benegifts

Lees meer...

Top Bronnen

"Zonder Arcor zouden we niet kunnen voldoen aan de specifieke noden en wensen van onze klanten. Zij vormen de onmisbare schakel in ons productieproces."

Hans Ronsse, Finance – Logistiek Manager van Top Bronnen

Lees meer...

Top Bronnen

"Zonder Arcor zouden we niet kunnen voldoen aan de specifieke noden en wensen van onze klanten. Zij vormen de onmisbare schakel in ons productieproces."

Hans Ronsse, Finance – Logistiek Manager van Top Bronnen

Lees meer...

Incoplas

"Arcor is voor ons de geknipte partner. Ze denken actief met ons mee en zoeken voor elk probleem een oplossing op maat."

Tom Welvaert, HRSE manager Incoplas

Lees meer...

mm-safety

"Het sociale aspect is voor ons een belangrijke reden om met Arcor samen te werken. Zo geven we mensen die anders ver van de arbeidsmarkt staan de kans om aan het werk te gaan. We hopen dan ook dat meer ondernemers in Vlaanderen ons voorbeeld volgen."

Dieter Guillemaere, zaakvoerder van mm-Safety

Lees meer...

Plastuni Operations

"Arcor is er voor de lange termijn. Ze werken snel, goed, flexibel en groeien met ons mee. Dat zal in de toekomst niet anders zijn."

Peter Vissers, plant manager van Plastuni Operations

Lees meer...

La Renarde zero waste

"Arcor is werkelijk de enige organisatie die er altijd in slaagt alles op tijd te leveren, zelfs nog voor de deadline."

Stéphanie Renard, zaakvoerster van La Renarde

Lees meer...

Delcon Delicious Content

"Iedereen bij Arcor is heel toegewijd en gaat voor de volle 100% voor een perfect afgewerkt product. We hoefden niet meer te vergelijken met andere maatwerkbedrijven, Arcor had ons al helemaal overtuigd."

Brecht De Rouck, zaakvoerder van Delcon

Lees meer...

Sofel - Industrial Chemicals

"Alles verloopt naar ons gevoel zeer goed georganiseerd en Arcor kan net zo goed de iets ingewikkeldere taken aan."

Johan Degraeve, medezaakvoerder bij Sofel Industrial Chemicals

Lees meer...

Boovr. | Vlinderdassen | Kuurne

"Arcor steekt er met kop en schouders bovenuit, zij gaan de 'extra mile' en doen er alles aan om aan je wensen te voldoen."

Bryan Vandevoorde, student-ondernemer en zaakvoerder van Boovr

Lees meer...

VDM-Weytens

"Arcor is zeer correct in de afhandeling van orders. We hebben nog nooit geweten dat er iets niet klaar was of niet gelukt en de kwaliteit laat ook niets te wensen over."

Leo van de Manakker, zaakvoerder bij VDM-bvba

Lees meer...

SB Benelux

"Arcor denkt sterk mee. Die keer dat we vergaten om wettelijk verplichte stickers te leveren, ging Arcor onmiddellijk op zoek naar de geschikte etiketten zodat ze die zelf konden printen."

Bart De Smet, mede-oprichter en -eigenaar van SB Benelux

Lees meer...

House of Music & Accessories

"Arcor toont een grote betrokkenheid. Zelfs als er stevige deadlines aan te pas komen, doen ze het maximum om die te halen."

Dieter Vanhoenacker, Product Manager bij House of Music & Accessories

Lees meer...

By.Noon

"By.Noon verkoopt 100 % Belgische kussens die met de hand gemaakt zijn, van ontwerp tot afwerking. In Arcor vonden we daarin de geschikte partner en kunnen we lokaal, duurzaam en eerlijk ondernemen."

Steven De Boeck, zaakvoerder bij By.Noon

Lees meer...

Emobellies

"Je ziet dat de Emobellies gemaakt zijn door medewerkers die fier zijn op hun werk en streven naar een kwalitatieve afwerking."

Lieve Deketelaere en Elfi Vandenabeele, oprichtsters Emobellies

Lees meer...

D'Huyvetter (DHR)

"Arcor denkt met ons mee. Blijkt een bepaalde opdracht niet haalbaar te zijn, dan horen we dat. Een correcte manier van werken die we enorm appreciëren."

Gerard Hosten, Sales Manager bij D’Huyvetter

Lees meer...

DS Hout

"Arcor past z'n planning zonder problemen aan wanneer wij een dringende opdracht geven. Die flexibiliteit, samen met de leversnelheid, is een echte meerwaarde voor ons bedrijf."

Jan-Pieter Vanblaere, Event & Marketing Coördinator, Home Health Products (hhp)

Lees meer...

DS Hout

"Dit is een samenwerking die we als heel positief en constructief ervaren. We hebben het gevoel dat Arcor onze projecten ook als opportuniteiten beschouwt."

Leen Holvoet, medezaakvoerder bij DS Hout

Lees meer...

J. Cortès

"Tot nog toe is het Arcor telkens gelukt om zelfs de meest uitdagende deadlines toch te halen."

Danitsja Vanwijnsberghe, productieverantwoordelijke voor J. Cortès Zwevegem

Lees meer...

Sinelco

"We blijven onder de indruk van de snelheid én accuraatheid waarmee Arcor de taken die we hen toewijzen uitvoert."

Tim D'Hondt, Sales Director bij Sinelco International BVBA

Lees meer...

House Of Kids

"Onze samenwerking met Arcor is een win-winsituatie voor beide partijen. Wij voelen ons goed bij Arcor en kloppen zeker opnieuw bij hen aan als we onze activiteiten uitbreiden."

Sophie de Crayencour, Marketing Manager bij HOK sprl

Lees meer...

Paul Dehaen

"De kwaliteit van de medewerkers is Arcors grootste sterktepunt, ze weten perfect wie we zijn en wat we van hen verwachten."

Cindy Vanderpoorten, Operations Manager bij Paul Dehaen

Lees meer...